Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picante
Zutaten für 13  Menge anpassen
die Zutaten:
50 Tassetomatoes
15 Tasseonions chopped
12 mittelonions chopped
1 1/2 TasseWhite vinegar (5%)
7 1/2 EsslöffelCanning salt
33 Chopped jalapeno peppers
Sweet banana peppers
Bell pepper
3 Esslöffelgarlic powdered
60 Millilitergarlic
2 Esslöffelitalien seasoning
2 EsslöffelOnion salt
1 Teelöffelcumin
1 EsslöffelCamino seed
1/3 TasseSweet paprika
Oil and margarine
die Zubereitung:

Chop onions and wax and bell peppers, fry medium in some oil, margarine, and the paprika. Skin and coarsely chop tomatoes. Put tomatoes, fried onions and peppers in blue canning kettle. Chop garlic and jalapenos, add to kettle. Add spices and simmer til down to 2/3 of a kettle full.

Bring sauce to a boil, seal in sterilized jars, process in boiling water bath 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: