Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Carrots And Romaine Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gcarrots
1/4 Tassewater
3 EsslöffelTarragon vinegar or white-wine vinegar
3 Esslöffelsugar
1 Teelöffelsalt
4 grossRomaine leaves
1 Teelöffelolive oil
1/4 TeelöffelCelery seeds
die Zubereitung:

With a sharp knife diagonally cut carrots into scant 1/8-inch-thick slices and cut slices lengthwise into julienne strips. In a bowl stir together water, vinegar, sugar and salt until sugar is dissolved.

Add carrot and marinate 5 minutes.

Drain carrot in a sieve, discarding marinade. Cut romaine crosswise into 1/4-inch-wide strips and in a bowl toss with carrot, oil, celery seeds, and salt and pepper to taste.


Anmerkungen zum Rezept: