Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Ginger
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseRice Wine Vinegar
1 Esslöffelsalt
1/2 Tassesugar
1 kleinRed beet; peeled, halved
bay leaves
1/2 Esslöffelpeppercorns white
Thai bird chiles
2 TasseGinger slices - (1/8" thick); peeled
die Zubereitung:

Combine everything but ginger in a saucepan and bring to a boil. Add ginger and turn heat down to a simmer for 1/2 an hour. Pull off heat and let stand until cool, about 1 hour. Place in jar and refrigerate overnight. Will keep for 1 month. This recipe yields 12 servings.

Recipe

(Show # Mt-1A02)

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept: