Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Ginger Salsa
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelRed bell peppers; diced
6 mittelGreen bell peppers; diced
2 mittelWhite Onions diced
1 Tassewater
Anaheim green chiles; roast, peel & dice
1 Tassewhite wine vinegar
1/4 TassePeeled and grated or thinly sliced ginger root
1/2 Tassesugar
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelallspice gound
die Zubereitung:

Place peppers, onions, and water in a microwave-safe bowl and cook on High in a microwave for 1 to 2 minutes or until vegetables are tender.

Add the green chile, vinegar, ginger root, sugar, salt, and allspice. Cook uncovered in the microwave on High for 2 to 3 minutes.

Let cool to room temperature and serve. Store any leftovers in the refrigerator.

for 5 to 6 minutes, then add the rest of the ingredients and simmer, uncovered, over low heat for 8 to 10 minutes or until the sugar dissolves.

Serving Suggestions: This salsa is particularly good with grilled chicken and rice or served with a block of fat-free cream cheese, crackers, and fresh fruit as a unique dessert.


Anmerkungen zum Rezept: