Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Herring Canapes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 ScheibeRye bread
3 Esslöffelbutter unsalted, softened
1/2 Tasseparsley leaves minced, fresh
2 EsslöffelRadish minced
2 Esslöffelonion minced
12 Strips bottled pickled herring fillet; patted dry (4-inch)
24 Drained bottled capers
die Zubereitung:

Spread the bread with butter, cut into 12 (2-inch) squares, and press the buttered side of the bread gently into the parsley to coat it. In a small bowl combine well the radish and the onion and divide the mixture among the bread squares. Roll up each herring strip into a coil and arrange the herring and the capers decoratively on the bread.

The canapes may be made 30 minutes in advance and kept covered and chilled. Arrange the canapes on a platter.

Per serving: 810 Calories (kcal); 41g Total Fat; (45% calories from fat); 17g Protein; 94g Carbohydrate; 93mg Cholesterol; 1272mg Sodium Food Exchanges: 6 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 8 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: