Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Onions
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseApple cider vinegar
1/2 Tassesugar
2 Teelöffelsalt
clove whole
allspice whole
3 grossRed onion; very thinly sliced
die Zubereitung:

Put vinegar, sugar, salt, clove, and allspice in a large nonreactive saucepan. Place over high heat and bring to boil. Put the onions in a large, nonreactive bowl and pour the boiling pickling liquid over them. Toss well. Allow to sit, tossing occasionally, until cool. Onions will wilt and turn pink. Let sit for 3-4 hours before using or refrigerate for up to 5 days.


Anmerkungen zum Rezept: