Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
San Juan Salsa
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1 grossred onion chopped
2 TassePeeled and chopped tomatoes
New Mexico green chiles; roast, peel, & chop
Ancho chile; seeded and chopped
1 TasseFresh pineapple; diced
1 1/4 Tasselime juice fresh
1 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelcilantro chopped, fresh
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
1 Prisenutmeg ground
die Zubereitung:

Heat the oil in a saucepan and saute the onion until translucent. Stir in the rest of the ingredients and simmer over very low heat for 15 minutes. Chill in the refrigerator before serving.

Serving Suggestions: This is a great accompaniment to grilled swordfish or shrimp.


Anmerkungen zum Rezept: