Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sandi's Leg of Lamb Rub
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassesugar
1/2 Tassegarlic salt
2 Esslöffelgarlic powdered
2 Esslöffelmint
1 Teelöffelrosemary
die Zubereitung:

(For 5-6 Lb Leg Of Lamb)

Combine All Ingredients Into A Sealable Plastic Freezer Bag And Seal The Bag. Shake And Toss The Bag Until The Rub Mixture Is Thoroughly Mixed. Sprinkle Over Entire Leg Of Lamb. Barbecue (Indirect Method) At 220 Degrees Until An Internal Temperature Of 165 Degrees Is Reached In The Thickest Part Of The Leg. Yield: 1 Cup.

**Note: Mint And Rosemary Should Be Purchased As Leaves, Then Pulvarized Just Before You Use Them.

MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept: