Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Cleaned washed and drained coriander |
2 | chillies green |
1/2 | lemon |
15 | Peanuts; (15 to 20) |
1/2 Teelöffel | sugar |
1/4 Teelöffel | cumin seeds |
1/2 Scheibe | Bread |
1 | Clovette garlic. |
Chop the coriander coarsely.
Put all ingredients in a small blender .
Blend till smooth. Add very little water if required.
Remove with a rubber spatula.
Store in a clean dry airtight bottle in refrigerator.
Use on buttered toast, bread or in sandwiches as seasoning.
Shelf life: 2-3 days (refrigerated)
Making time: 10 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|