Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sarah Bernhardt Chocolate Glaze
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gSemisweet or bittersweet chocolate; cut into bits
6 x ca. 30 gSweet butter
1 Esslöffelcorn syrup light
die Zubereitung:

Place chocolate, butter, and corn syrup with 5 teaspoons of water in a small bowl. Melt gently in a barely simmering water bath over low heat, stirring frequently until almost completely melted. Do not overheat. Remove glaze from water bath and set aside to finish melting, stirring once or twice until glaze is perfectly smooth. Stir mixture gently with a spatula or a wooden spoon until completely smooth; do not whisk or beat. Use glaze at 88-90 degrees.

Busted and entered for you by: Bill Webster

Chef Du Jour Alice Medrich Show #DJ9153


Anmerkungen zum Rezept: