Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saskatoon Pemmican
Zutaten für 3  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseJerky; beef or venison
1 TasseDried Saskatoon berries or dried blueberries
1 TasseUnroasted sunflower seeds or crushed nuts of any kind
2 Teelöffelhoney
1/4 Tassepeanut butter
1/2 TeelöffelCayenne [optional]
die Zubereitung:

This version uses peanut butter rather than melted suet or lard as the binding agent, which is more palatable for today's health conscious diets.

Grind [or pound] the dried meat to a mealy powder. Add the dried berries and seeds or nuts. Heat the honey, peanut butter and cayenne until softened. Blend. When cooled, store in a plastic bag or sausage casing in a cool dry place. It will keep for months.

of Canada,

published by the National Museums of Canada,

16, 99


Anmerkungen zum Rezept: