Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Serrano red chilies; seeded and sliced |
4 Esslöffel | Cilantro roots |
1 3/4 Teelöffel | paprika |
3 | Garlic cloves peeled, minced |
2 Esslöffel | brown sugar |
2 Esslöffel | fish sauce |
3 Esslöffel | lemon juice |
2 Esslöffel | Indonesian soy sauce; (optional) |
3 Esslöffel | corn oil |
2 x ca. 450 g | Jumbo shrimp; (about 32) |
6 days=1
Several spicy recipes from different countries at Ny Daily News. Here is a sample
In food processor, blend chilies, cilantro, paprika, garlic, brown sugar, fish sauce, lemon juice and Indonesian soy sauce. Process until mixture forms a paste. Transfer to a bowl and stir in oil. Let shrimp marinate in paste 15 minutes.
Grill or sear the shrimp for 2 minutes on each side or until they turn pink. Place each shrimp on a 6-inch skewer and serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|