Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Flank steak cut into thin slices |
1 Esslöffel | Palm sugar |
1 | Cloves garlic crushed |
1/2 Teelöffel | salt |
2 Esslöffel | Soy |
1 Esslöffel | oil |
1 Teelöffel | Cumin |
Mix everything together.
Marinade the meat for at least four hours thread on skewers and broil.
serve with peanut sauce.
Per serving: 125 Calories (kcal); 14g Total Fat; (96% calories from fat); trace Protein; 1g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 1066mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 2 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|