Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Green Beans And Cauliflower
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Formatted By Trish Mckenna
Vegetables
1 1/2 TasseCauliflower florets
1 1/2 TasseTrimmed green beans
Sauce
1 EsslöffelLow-calorie margarine
1 Esslöffelwhite flour unbleached
1/2 Tasseskim milk evaporated
1 1/2 x ca. 30 gCrumbled blue cheese
2 Teelöffeldijon mustard
die Zubereitung:

1. Steam the cauliflower over boiling water on a steamer rack for 5 minutes. Add the green beans and steam for an additional 2 to 3 minutes. Remove from heat. 2. Meanwhile, make the sauce: In a large skillet, heat the margarine. Add the flour and stir until smooth. Add the milk and cook until bubbly.

Add the cheese and mustard. Toss in the cooked vegetables and serve.

Saturated Fat - 2g, Calories from Fat - 30, Cholesterol - 6mg, Sodium - 164mg, Total Carbohydrate - 7g, Dietary Fiber - 2g, Sugars - 3g, Protein ~ 4g

Exchanges: Saturated Fat Exchange - 1/2, Vegetable Exchange - 2

to Mm by Trish McKenna on 2/23/97.


Anmerkungen zum Rezept: