Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Ground Turkey
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelcanola oil
1 x ca. 450 gturkey ground
3 1/2 EsslöffelChopped green onions; white part only
1 1/2 Esslöffelginger minced
1 Esslöffelgarlic minced
1/2 Teelöffelsesame oil
2 TasseWaterchestnuts; canned, drained and rinsed
3 TasseChopped green onions; green part only
5 EsslöffelChinese sweet bean paste
2 Esslöffelsugar granulated
1/2 Teelöffelsesame oil
1 TeelöffelChinese chile paste
2 TasseLong-grain white rice
die Zubereitung:

Heat canola oil in a wok or heavy skillet, then add the turkey, chopped green onions (white part only), ginger, garlic, and 1/2 teaspoon of sesame oil and stir fry over medium high heat, mashing and breaking up the turkey. Cook turkey until it changes color and separates.

Add the waterchestnuts and chopped green onions (green part only) and stir fry for 1-2 minutes.

Mix the bean paste, sugar, 1/2 teaspoon of sesame oil, and chile paste in a small bowl and pour into wok, stirring to coat. Cook for 3-5 more minutes.

Cook rice according to package directions and serve with hot meat mixture.

Per serving: 441 calories; 9.9 g fat (20.3% calories from fat); 19.9 g protein; 67.3 g carbohydrate; 60 mg cholesterol; 316 mg sodium


Anmerkungen zum Rezept: