Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Hamburger And Vegetables
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg
1/4 Tassebread crumbs dried
1 kleinOnion grated
1 Teelöffeloregano dried
1/2 TeelöffelEach pepper & Dijon mustard
1/4 Teelöffelsalt
1 x ca. 450 glean ground beef
Sweet green pepper chopped
Zucchini chopped
1 Dose(19 oz.) Italian-style stewed tomatoes
1 Esslöffeltomato paste
2 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

In bowl, lightly beat egg; mix in bread crumbs, onion, oregano, 1/4 tsp. Of the pepper, the mustard and salt. Mix in beef.

Shape into eight 1/2 inch thick patties. In nonstick skillet, cook patties over medium-high heat, turning once, for 5 minutes or until browned. Transfer to plate.

Drain any fat from skillet. Add green pepper, zucchini, tomatoes, tomato paste and remaining pepper; bring to boil. Nestle hamburgers in tomato mixture; reduce heat and simmer, turning patties occasionally, for about 12 minutes or until no longer pink inside and vegetables are tender-crisp. Serve sprinkled with cheese. Makes 4 servings. Typed in MMformat by cjhartlin. Msn@attcanada. Net


Anmerkungen zum Rezept: