Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Lemon Pudding
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 GrammButter; (2oz)
125 GrammCaster sugar; (4oz)
2 mittelSize eggs; separated
Lemons; zest and juice
50 GrammSelf raising flour; sifted (2oz)
150 MilliliterMilk; ( 1/4 pint)
die Zubereitung:

Preheat the oven to 180 C, 350 F, Gas Mark 4.

Butter a 900ml (1 1/4 pint) deep baking dish.

Beat the butter and sugar together until pale.

Beat in the egg yolks, a little at a time.

Add the lemon juice and zest, and gently fold in the flour, adding the milk a little at a time.

Whisk the egg whites and fold in gently.

Pour the mixture into the baking dish and bake in the centre of the oven for 40-45 minutes.

lemon sauce can be served hot or cold.


Anmerkungen zum Rezept: