Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut And Sausage Croquettes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gPork Sausage Meat
2 1/2 EsslöffelDehydrated Onion; Minced
8 x ca. 30 gSauerkraut; Drained & Chopped
2 EsslöffelPlain Dry Bread Crumbs
3 oz. Cream Cheese; Softened
1 TeelöffelStone Ground Mustard
cloves garlic pressed
1/4 Teelöffelblack pepper
Eggs well beaten
1 TassePlain Dry Bread Crumbs
die Zubereitung:

Brown sausage with onions in a skillet until done. Drain and add sauerkraut and 2 tbsp. Bread crumbs.

Combine cream cheese, mustard, garlic and pepper in a bowl and mix well. Stir into sausage mixture and stir until thoroughly mixed. Refrigerate.

Form into small balls, dip into egg, then bread with crumbs. Fry until golden brown. Just before serving, bake at 375 degrees for 15-20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: