Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage And Rosemary Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffeloil
onion sliced
carrots thinly sliced
450 GrammSausages; (1lb)
1 Esslöffelflour
1 EsslöffelTomato pur, e
2 TeelöffelWholegrain mustard
2 TeelöffelSchwartz Paprika
1 TeelöffelSchwartz Rosemary
1 TeelöffelSchwartz Garlic Granules
2 TeelöffelMalt vinegar
300 MilliliterChicken stock; (1/2 pint)
Eating apple; sliced
die Zubereitung:

Pre-heat the oven to 200 °C, 400F, Gas Mark 6.

Heat the oil in a large frying pan and fry the onion, carrots and sausages until softened and browned. Add the flour and cook for 1 minute. Blend together the tomato puree, mustard, herbs and spices, vinegar and stock. Add to the pan and bring to the boil, stirring until thickened.

Transfer to a casserole dish, cover and bake for 30 minutes. Stir in the apple and bake for a further 10-15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: