Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 glean ground beef
1/2 x ca. 450 gpork sausage
1 x ca. 450 gVelveeta cheese
1 Tasseonion finely chopped
1 TasseChunky salsa; (Mild, Hot or Hottest, your choice)
1/2 DoseCream of mushroom soup
2 grossCloves garlic; minced or put through agarlic press
die Zubereitung:

These might be good at a Superbowl party. From Texas Cooking Online:

Brown ground beef and sausage together until crumbly. Drain on paper towels to remove as much fat as possible.

Combine beef/sausage mixture in a heavy saucepan, and add the remaining ingredients. Cook and stir over low heat until cheese is melted, and mixture is thoroughly combined. Serve warm with tortilla or corn chips. Makes 4 to 5 cups.


Anmerkungen zum Rezept: