Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Goulash
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungWall's pork sausages; (45g)
onion finely chopped
1 Esslöffelbutter
1 Esslöffelpaprika
4 Esslöffelbutter or margarine, melted
1 Esslöffelwhite wine vinegar
1 Tassetomato juice
1/4 Tassesour cream
2 Teelöffelflour plain
die Zubereitung:

Arrange sausages in a heavy, unheated frying pan and cook slowly over low heat until browned

Heat butter in a large saucepan and saute onion until soft and yellow. Do not allow onion to brown

Sprinkle with paprika and caraway seeds, then continue to saute for another 4 minutes

Add vinegar and sausages, stir over low heat until sausages are well coated with spices

Add tomato juice, cover and bring to the boil, reduce heat, simmer for 15 minutes

Stir in sour cream blended with flour and seasoned to taste with salt if necessary

Heat thoroughly but do not boil: serve with parsley and rice


Anmerkungen zum Rezept: