Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Kabobs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSmoked sausage cut into 1 inch pieces
1 Tasseapricots dried
12 x ca. 30 gbeer
1/2 grossgreen bell pepper
1/2 grossred bell pepper
1 grossSpanish onion, cut in wedges
1/4 x ca. 450 gFresh medium mushrooms, sliced
3/4 Tasseapricots preserved
1 Esslöffelmustard prepared
2 Esslöffelchilli sauce
1 TeelöffelWorestershire sauce
die Zubereitung:

Simmer sausage and dried apricots in the beer in a large saucepan over low heat for about 10 minutes.

Cut bell peppers into 1 1/4 inch squares. Add peppers to sausage mixture, let stand off heat for 10 minutes.

Assemble kabobs on skewers alternately treading sausage with onion, red and green peppers, mushrooms and apricots.

Combine apricot preserves, mustard, chili sauce and Worcestershire sauce in small saucepan. Heat over medium heat, stirring until blended. Brush kabobs with sauce.

Grill or broil four inches from heat, 10 minutes, turning and brushing with more sauce after five minutes. Watch carefully.

Brush with remaining sauce and serve.

Great American

08, 99


Anmerkungen zum Rezept: