Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Kale Soup
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBulk pork sausage
2 mittelonions chopped
2 EsslöffelOlive or vegetables oil
cloves garlic minced
14 1/2 ounce chicken broth
2 Tassewater
Chicken bouillon cube
1/2 x ca. 450 gFresh kale; chopped
3 mittelPotatoes; peeled and cubed
15 1/2 ounce kidney beans; rinsed and drained
die Zubereitung:

In a 5 qt Dutch oven over medium heat, cook sausage and onions in oil for 5 minutes or until sausage is browned; drain. Add garlic; cook for 1-2 min. Add broth, water, bouillon and kale; bring to a boil. Reduce heat; leaving the cover ajar, simmer for 1 hour. Add the potatoes and cook for 15 min. Add the beans; cook until potatoes are tender and beans are heated through. Yield 10-12 servings.

Submitted to RecipeLu List by Ruth <pookypook@aol.com> by PookyPook


Anmerkungen zum Rezept: