Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Potato Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBulk pork sausage
10 3/4 x ca. 30 gCan condensed cream of mushroom soup, undiluted
3/4 Tassemilk
1/4 Tasseonion chopped
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
3 TasseThinly sliced peeled potatoes (1 1/4 lb.)
1 TasseShredded Cheddar cheese(4oz)
die Zubereitung:

In a large skillet, cook sausage until no longer pink; drain. In a bowl, combine soup, milk, onion, salt and pepper. In an ungreased 17 x 17 x 2-inch baking dish, layer half the potatoes, soup mixture, and sausage; repeat layers. Cover and bake at 350 F for 1 1/2 hours or until potatoes are tender. Uncover and sprinkle with cheese; return to oven until cheese is melted, about 5 minutes.

From Yvonne Bird, in "Favorite Recipes" of the Rebecca Guild, McGraft Memorial Congregational Church, Muskegon, Mi. Typed for you by Joan MacDiarmid.

08, 99


Anmerkungen zum Rezept: