Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Stew
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gVeal or pork sausages
3/4 x ca. 450 gSweet Italian sausages
Onions sliced
Bell peppers chopped
cloves garlic chopped
1 Tassewhite wine dry
1 x ca. 450 gBoiling potatoes; peeled, cubed
16 ounce can stewed tomatoes
1 DoseChicken broth; (14 1/2-ounce)
1/4 Tassetomato paste
10 ounce pac frozen green beans
1 TeelöffelDried oregano; crumbled
1 TeelöffelDried basil; crumbled
1 TeelöffelDried marjoram; crumbled
1 TasseMozzarella shredded
1 Tassecheddar shredded
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Heat heavy 4-quart saucepan over medium-high heat. Add sausages and cook until brown, turning occasionally, about 30 minutes. Transfer sausages to plate; cool slightly. Cut into 1-inch pieces.

Remove all but 2 tablespoons fat from saucepan. Add onions to saucepan and saute over medium heat until tender, about 15 minutes. Add bell peppers and garlic and continue cooking until bell peppers just begin to soften, about 5 minutes. Pour in wine and boil 1 minute. Add potatoes, tomatoes, broth and tomato paste. Simmer until potatoes are tender, stirring occasionally, about 10 minutes. Stir in green beans, sausages and herbs. Cover and cook 15 minutes. Add all cheeses and stir.


Anmerkungen zum Rezept: