Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage-Cabbage Bake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
3/4 Tasseonions sliced
1 TasseDiced red apples
3 Tassegreen cabbage shredded
1 Tassechicken broth
1 x ca. 450 gPrepared pork sausage; chopped
1 EsslöffelBayou Blast; see * Note
die Zubereitung:

* Note: See the “Bayou Blast - {Emeril’s Creole Seasoning}oe recipe which is included in this collection.

Preheat oven to 375 degrees. In a large skillet heat oil with onions and apples over medium heat; sweat until onions are tender, about 5 minutes. Fold in cabbage and toss well. Add broth, sausages and season to taste with Bayou Blast. Cook just until cabbage wilts. Transfer mixture to a baking dish. Bake until hot and golden-brown, about 25 minutes. This recipe yields 8 servings.

Recipe

Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept: