Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Cherry Tomatoes And Tarragon on English Muffins
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelolive oil
1/4 Tasseshallots diced
2 TasseHalved cherry tomatoes
1/4 Teelöffelblack pepper freshly ground
1/8 Teelöffelsalt
1 Teelöffeltarragon fresh, chopped
3 x ca. 30 gThinly sliced part-skim mozzarella cheese
English muffins; split and toasted
die Zubereitung:

1. Heat oil in a medium nonstick skillet over medium-high heat. Add shallots, and saute 2 minutes. Add tomatoes, pepper, and salt; saute 2 minutes. Remove from heat; stir in tarragon.

2. Preheat broiler.

3. Divide cheese evenly among muffin halves. Place muffins on a baking sheet, and broil 1 minute or until cheese melts. Spoon 1/3 cup tomato mixture over each muffin half. Serve immediately. Yield: 2 servings (serving size: 2 muffin halves).

Calories 355 (28% from fat); Fat 11g (sat 5g, mono 4.4g, poly 1g); Protein 17.7g; Carb 47.7g; Fiber 2.2g; Chol 25mg; Iron 3.2mg; Sodium 698mg; Calc 400mg


Anmerkungen zum Rezept: