Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Chicken with Tomatoes And Cilantro
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
6 grossChicken thighs; skin removed
1 grossyellow onion chopped
4 grosscloves garlic minced
1 DoseCrushed tomatoes with added puree; (28-ounce)
2 Esslöffelred wine vinegar
1 Teelöffelground cumin
4 PriseHot pepper sauce; (such as Tabasco)
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
3 Esslöffelcilantro chopped, fresh
die Zubereitung:

Heat olive oil in heavy large skillet over high heat. Add chicken and saute until brown, about 4 minutes per side. Transfer chicken to platter.

Reduce heat to medium. Add onion and garlic to skillet and saute until onion is translucent, about 6 minutes. Add tomatoes, vinegar, cumin and hot pepper sauce. Bring mixture to boil. Return chicken to skillet. Cover and simmer until chicken is cooked through, about 30 minutes. Mix in parsley and cilantro. Season with salt and pepper.


Anmerkungen zum Rezept: