Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Mushroom Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
1 TasseLarge button mushrooms; stems removed, thinly sliced
1 TasseChanterelle mushrooms; thinly sliced
1/4 Tassered onion finely chopped
6 Esslöffelpine nuts
1/4 TasseSherry vinegar
2 Esslöffellemon juice
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
1/2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
12 TasseTorn mixed greens
2 EsslöffelFresh minced basil
Balsamic Vinaigrette Dressin
1/4 Tassebalsamic vinegar
1 Esslöffeldijon mustard
1 Teelöffelgarlic fresh, minced
1/4 Teelöffelpepper
1/8 Teelöffelsalt
3/4 TasseOlive oil
die Zubereitung:

I 'd like to send youall my rcipe for Sauteed Mushroom Salad. You can view more of my recipes at www. Elisemecklinger. Com

1. In a large skillet, heat oil over medium heat. Add mushrooms and saute for 3 minutes. Add pine nuts, red onion and shallots, saute for 1 minute. Add vinegar, lemon juice, parsley, sugar, salt and pepper, stir for 1 minute.

2. Place greens in salad bowl and toss with balsamic vinaigrette dressing and distribute on individual plates.

3. Spoon mushrooms and pan juices over greens. Scatter basil leaves over mushrooms and serve.

Balsamic Vinaigrette Dressing:

1. In a food processor, blend first 4 ingredients for 5 seconds.

2. Add the olive oil through the feed tube abd blend until slightly creamy.


Anmerkungen zum Rezept: