Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Parmesan Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseflour
1/4 Tasseparmesan grated
1 Teelöffeloregano dried
egg white
Boned and skinned chicken breast halves
4 Teelöffelolive oil
1 Prisepepper
1 Prisepaprika
die Zubereitung:

1. In shallow dish or pie pan, combine flour, cheese and oregano; mix well. In another shallow dish, beat egg white until foamy. Dip each chicken breast half in egg wite; dip in flour mixture to coat, shaking off excess.

2. Generously spray large nonstick skillet white nonstick cooking spray. Add oil; heat over medium-high heat for 2 to 3 minutes or until very hot. Add chicken; sprinkle with pepper and paprika. Cook 6 minutes.

3. Turn chicken; sprinkle again with pepper and paprika. Cook an additional 6 minutes or until chicken is golden brown, fork-tender and its juices run clear


Anmerkungen zum Rezept: