Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Pumpkin with Chilies, Mint And Honey
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPumpkin or acorn squash; skinned, seeded
4 Esslöffelolive oil virgin
Garlic cloves thinly sliced
1 Teelöffelred pepper crushed
3 Esslöffelred wine vinegar
3 Esslöffelhoney
3 Esslöffelmint leaves fresh, chopped
die Zubereitung:

Cut pumpkin slices into 1-inch cubes. In a 12- to 14-inch saute pan, heat olive oil until smoking. Add pumpkin and garlic and cook until light golden-brown, about 4 to 5 minutes. Add pepper, vinegar and honey and bring to boil. Cook until liquid is reduced to syrup around pumpkin, about 1 minute. Remove from heat, add mint and serve. This recipe yields 4 servings.

Recipe

Formatted for MasterCook by Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept: