Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Scallops with Ginger
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
1 Esslöffelbutter unsalted
3/4 x ca. 450 gSea scallop; halved horizontally
2 Teelöffelgingerroot fresh, peeled, minced
Shallot minced
2 EsslöffelMinced scallion greens
1 TeelöffelFresh lemon juice; or to taste
die Zubereitung:

In a large skillet heat the oil and the butter over moderately high heat until the foam subsides, in the fat saute the scallops, patted dry, for 30 seconds on each side, or until they are cooked through, and transfer them to a bowl. In the fat remaining in the skillet cook the gingerroot and the shallot over moderately low heat, stirring, until the shallot is softened and stir in the scallion, the scallops with any juice that has accumulated in the bowl, the lemon juice, and salt and pepper to taste.

Serves 2.


Anmerkungen zum Rezept: