Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Spicy Potatoes with Peanuts
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
450 GrammPotatoes; (1lb)
1 Teelöffelblack Black mustard seeds
1 Teelöffelcumin seeds
1/4 TeelöffelTurmeric powder
1/2 Teelöffelginger grated
Diced green chilli
3/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
1 Teelöffellemon juice
5 EsslöffelPeanuts; (2 oz)
1 EsslöffelCoriander leaves
2 Esslöffelvegetable oil
die Zubereitung:

Heat the oil in a frying pan or shallow pan which has a lid. Pop the mustard and cumin seeds. Add the potatoes, turmeric powder, green chilli, ginger, salt and sugar. Stir, cover and cook at medium heat for 12-15 minutes.

Add the peanuts, lemon juice and half the coriander leaves. Stir, lower the heat, cover and continue cooking for 2-3 minutes. Turn off the heat. Fold in the remainder of the peanuts.

Serve garnished with the remainder of the coriander leaves. This dish can also be garnished with 1 tbsp of desiccated coconut if you so wish.


Anmerkungen zum Rezept: