Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | chilli powder |
2 Esslöffel | black pepper ground |
2 Teelöffel | sugar |
1/2 Teelöffel | salt |
4 Tasse | ketchup |
1 Tasse | mustard yellow |
1/4 Tasse | Worcestershire Sauce |
2 Tasse | cider vinegar |
2 Esslöffel | butter or margarine |
1/4 Tasse | Packed Brown Sugar; (Optional) (up To 1/2) |
Makes About 7 Cups
In A Small Bowl, Combine Chili Powder, Black Pepper, Sugar, And Salt. In A Large Saucepan, Whisk Together Ketchup And Mustard. Stir In Worcestershire Sauce, Vinegar And Spice Mixture And Cook Over Medium Heat 10 Minutes. Reduce Heat To Low, Add Butter, And Simmer Until Melted. Taste. If Too Tart, Stir In Brown Sugar, And Simmer 5 Minutes Longer. Serve Warm. Refrigerate Unused Sauce Up To Several Weeks.
Uses: As A Finishing And Tables Sauce For Pork And Chicken.
MM_Buster v2.0l.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|