Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savarin Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseSugar 250 mL
2 TasseWater 500 mL
1/2 TasseRum 125 mL
1 TasseDried apricots 250 mL
1 TassePitted prunes 250 mL
1/2 TasseDried cherries 125 mL
die Zubereitung:

Place sugar and water in a saucepan and bring to a boil. Cook 5 minutes. Add rum.

Add fruit to syrup. Bring to a boil, reduce heat and cook 5 minutes. Remove from heat and cool fruits in syrup in saucepan.

Serve fruit warm or room temperature on top of almond cake, angel cake, or any plain cake. Drizzle juices over cake. (Garnish with fresh mint.)


Anmerkungen zum Rezept: