Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Herb Muffins
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewhite flour unbleached
1/4 Tassesugar
1 Esslöffelbaking powder
egg beaten
1 Tasseskim milk evaporated
1/4 TasseLow-calorie margarine; melted
1/4 TeelöffelSavory
1/2 Teelöffelthyme dried
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Preheat the oven to 425 degrees. Combine the flour, sugar, and baking powder in a small bowl.

Combine the remaining ingredients in a medium bowl. Add the dry ingredients slowly to the medium bowl, mixing until blended after each addition. Do not over beat. Fill nonstick muffin cups 2/3 full and bake for 20 to 25 minutes. Let cool for 10 minutes in the pan. Turn out to completely cool before serving.

6 servings/Serving size: 1 muffin

Exchanges: Starch Exchange - 1&1/2 Calories - 133 Calories from Fat - 23 Total Fat - 3g Saturated Fat - 1g Cholesterol - 18mg Sodium - 199mg Carbohydrate - 23g Dietary Fiber - 1g Sugars - 6g Protein - 4g


Anmerkungen zum Rezept: