Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savoury Stuffed Naan Bread
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelSunflower oil
courgette
1/2 onion
1 TeelöffelChatmasala
1 EsslöffelSnipped chives
1 Esslöffelcoriander chopped
Plain naan bread
25 GrammButter melted
die Zubereitung:

1 Heat a griddle pan. Heat the oil in a small frying pan. Grate the courgette and onion into the frying pan and toss with the chatmasala for 1-2 minutes.

2 Put in a bowl and mix in the chives and coriander. Slit each naan across the centre and fill with the mix. Flatten the lid back on and brush with melted butter. Cook in the griddle pan for 2-3 minutes each side. Remove and cut into large pieces for serving.

Per serving: 174 Calories (kcal); 17g Total Fat; (85% calories from fat); 2g Protein; 5g Carbohydrate; 27mg Cholesterol; 107mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1 Vegetable; 0 Fruit; 3 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: