Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallion Biscuits
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter unsalted
Scallion minced
1 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelsugar
1 1/4 Teelöffelbaking powder
3/4 Teelöffelsalt
3 Esslöffelvegetable shortening
1/3 Tassemilk
die Zubereitung:

Preheat oven to 450F.

In a small skillet or saucepan melt butter over moderate heat and cook scallion, seasoned with salt, until softened but not browned.

In a bowl whisk together flour, sugar, baking powder, and salt. Blend in shortening with pastry blender or fingertips until mixture resembles coarse meal and stir in milk to form a soft dough. In a bowl knead dough gently with lightly floured hands 8 times.

On an ungreased small baking sheet pat dough into a 4-inch square and cut into quarters. Separate quarters on baking sheet and brush each with some scallion butter. Bake biscuits 15 minutes, or until tops are golden, and serve warm.

Makes 4 biscuits.


Anmerkungen zum Rezept: