Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallion Rice
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelsalt
2/3 TasseUnconverted long-grain rice
1/3 TasseFinely chopped white part of scallion
1 Esslöffelbutter unsalted
1/4 Tassescallion greens thinly sliced
die Zubereitung:

In a large saucepan bring 4 quarts water to a boil with the salt. Sprinkle in the rice, stirring until the water returns to a boil, and boil it for 10 minutes. Drain the rice in a large colander and rinse it. Set the colander over a large saucepan of boiling water and steam the rice, covered with a kitchen towel and the lid, for 15 minutes, or until it is fluffy and dry. In a small skillet cook the white part of the scallion in the butter over moderately low heat, stirring occasionally, until it is softened and in a bowl toss the rice with the scallion mixture, the scallion greens, and salt and pepper to taste.

Serves 2.


Anmerkungen zum Rezept: