Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | olive oil |
4 | Garlic Cloves minced |
1 | Sliced onion - crescent style |
6 | mushrooms sliced |
2 | carrots thinly sliced |
2 | Celery stalks sliced |
1 | tomato chopped |
1/2 x ca. 450 g | Shrimp - peeled; cleaned |
1/2 x ca. 450 g | Scallops |
1/2 Tasse | white wine |
1 Esslöffel | oyster sauce |
1 Esslöffel | soy sauce |
1 | 10 oz. can cream of mushroom soup |
Directions: In a wok, heat the olive oil until hot. Add the garlic, onion, mushrooms, carrots, celery, tomato, shrimp, and scallops. Stir fry for 2 minutes. Add the white wine, oyster sauce, soy sauce, and cover and simmer for 4 minutes. As an option, you can add cream of mushroom soup. Serve with rice or pasta.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|