Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | cloves garlic halved |
6 mittel | Red potatoes; peeled, 1/8-inch slices |
2 Esslöffel | Margarine melted |
1/2 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
1/2 Tasse | Shredded cheese; (2 oz) |
1 Tasse | skim milk |
1. Rub an 11"x7" baking dish with cut sides of garlic halves. Discard garlic. Coat dish with cooking spray.
2. Arrange half of potato slices in dish, and drizzle with 1 tbsp margarine. Sprinkle with 1/4 tsp salt and half of pepper. Top with 1/4 cup cheese. Repeat layers.
3. In small saucepan over low, bring milk to boil. Pour over potato mixture. Bake, uncovered, at 425F for 40 mins until tender.
works with any type of cheese.
Per serving: 228 calories, 6.7g fat (24% Cff) 142 mg calcium, 262mg sodium 10 mg chol
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|