Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Teriyaki Halibut
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebread crumbs Seasoned
Halibut filets
1 Esslöffelolive oil
1/2 Tassepineapple juice
3 TeelöffelTeriyaki sauce
1 Esslöffelhoney
1/2 TeelöffelArrowroot
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/8 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Directions: Coat the halibut in the bread crumbs, shaking off excess crumbs. In a large skillet heat the olive oil until hot. Saut, the halibut until golden, about 4 minutes. In a small bowl, whisk together the pineapple juice, teriyaki sauce, honey, arrowroot, garlic powder, and cayenne pepper. Add the sauce to the pan and cover. Allow to simmer for 3-4 minutes until halibut is cooked through and sauce is thickened.


Anmerkungen zum Rezept: