Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | bread crumbs Seasoned |
4 | Halibut filets |
1 Esslöffel | olive oil |
1/2 Tasse | pineapple juice |
3 Teelöffel | Teriyaki sauce |
1 Esslöffel | honey |
1/2 Teelöffel | Arrowroot |
1/4 Teelöffel | garlic powdered |
1/8 Teelöffel | cayenne pepper |
Directions: Coat the halibut in the bread crumbs, shaking off excess crumbs. In a large skillet heat the olive oil until hot. Saut, the halibut until golden, about 4 minutes. In a small bowl, whisk together the pineapple juice, teriyaki sauce, honey, arrowroot, garlic powder, and cayenne pepper. Add the sauce to the pan and cover. Allow to simmer for 3-4 minutes until halibut is cooked through and sauce is thickened.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|