Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Windsor's Four Cheese Fusilli
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
3/4 x ca. 450 gFusilli pasta
4 Esslöffelbutter
1/4 Tasseflour
2 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 TasseMozzarella grated
1 TasseFontina cheese; grated
2 x ca. 30 gGorgonzola cheese; grated
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Bring a large pot of water to boil. As soon as it boils, add the olive oil and pasta and cook until just al dente, drain and set aside. Butter a medium size oven-proof casserole dish. In a saucepan, melt the butter over medium heat. Add the flour and cook, whisking, for about a minute. Whisk in milk, salt and pepper. Without increasing the heat, bring the sauce to a boil, whisking. Then reduce heat and simmer, stirring occasionally, for about 5 minutes. Remove from heat and toss with the pasta and cheeses. Put the entire mixture in the baking dish and broil for about 3 minutes, or until the top turns golden brown. Contributor: Windsor Vineyards


Anmerkungen zum Rezept: