Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Winter Borscht
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef shin with bone; cut across in 2" pieces
1 kleinOnion with skin; cut in half
2 mittelCarrots; peeled; 1 quartered, 1 grated
3 mittelRed beets; scrubbed well
3 x ca. 30 gtomato paste
4 mittelCloves garlic; smashed and peeled
8 x ca. 30 gred cabbage shredded
2 mittelTomatoes; cored and coarsely chopped
Bayleaf
2 Esslöffelred wine vinegar
8 Teelöffelsugar
1 x ca. 450 gFirm potatoes; peeled, cut into 1/2" cubes and cooked in boiling salted water until tender
2 Teelöffelsalt kosher