Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best: Slice-And-Bake Almond Crisps
Zutaten für 80 Stück Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseButter, softened
1/2 TassePacked brown sugar
1/2 TasseGranulated sugar
Egg
1 TeelöffelVanilla
2 1/3 TasseAll-purpose flour
1/2 TeelöffelBaking Soda
1/2 TeelöffelSalt
1 1/4 TasseToasted unblanched almonds, chopped
die Zubereitung:

In large bowl, beat together butter, brown sugar and granulated sugar until light and fluffy; beat in egg and vanilla. Combine flour, baking soda and salt; gradually beat into butter mixture. Stir in almonds. Shape into four 4-inch long logs. Wrap and freeze for 2 hours or until firm.

Cut into slices about 1/8-inch thick; Bake on greased baking sheet in 375F 190 °C oven for 8-10 minutes or until golden. Remove to rack and let cool.

Press a sliced almond into the centre of each cookie before baking for fancier presentation.

[Cookies can be stored in airtight container for up to 1 week or frozen for up to 1 month.]

Baird: "Only The Best" Recipe by Canadian Living Test Kitchen

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: