Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 3/4 ca. 1 Liter | Water; Ice |
14 | eggs shell |
13 x ca. 450 g | Carrots fresh |
3 1/2 x ca. 450 g | Flour Gen Purpose 10LB |
14 Teelöffel | baking powder |
11 Teelöffel | Salt Table 5LB |
Temperature: 365 F. Deep Fat
1. Use 13 Lb (3 1/4 Gal) Fresh Carrots (15 Lb 14 Oz A.P.). Slice Carrots Lengthwise Into 1/2 Inch Strips. Cut Each Strip Into 2 To 3 Inch Pieces.
2. Prepare 1 1/4 Recipes Tempura Batter For Vegetables, Recipe No. D-52-1, (About 1 3/4 Gal).
3. Dip Carrots Into Batter; Drop Into Deep Fat.
4. Fry About 5 Minutes Or Until Golden Brown.
5. Drain Well In Basket Or Onn Absorbent Paper. Serve Immediately.
Allowed To Stand On Steam Table.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|