Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Baked Fish
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
30 x ca. 450 gFish Fillets Flat Fz
2 TasseButter Print Sure
1 TeelöffelGarlic Dehy Gra
3 x ca. 450 gLemon fresh
1/2 TasseSugar; Granulated 10 Lb
1 TasseMustard Prep. 1 Lb Jar
2 Esslöffelpaprica ground
die Zubereitung:

Pan: 18 By 26-Inch Sheet Pan Temperature: 375 F. Oven

1. Separate Fillets Or Steaks; Cut Into 4 1/2 Oz Portions, If Necessary. Arrange Single Layers Of Fish On Lightly Greased Pans.

2. Combine Butter, Or Margarine, Paprika, And Lemon Juice. Drizzle 3/4 Cup

Mixture Over Fish In Each Pan.

3. Bake 25 Minutes Or Until Lightly Browned.

Pans.

In Step 3, Bake 15 Minutes; In Convection Oven, Bake 7 Minutes At 325F. On High Fan, Closed Vent.

Cups Juice.

20 Minutes On High Fan, Closed Vent.

Fish.

A02500.


Anmerkungen zum Rezept: