Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 13/16 Tassewater cold
12 x ca. 30 gButter Print Sure
60 eggs shell
6 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
2 1/2 x ca. 450 gPecans; Shell 1 Lb
1 x ca. 4 LiterSyrup; Imit Maple, #10
5 x ca. 450 gSugar; Granulated 10 Lb
3 9/16 x ca. 450 gShortening; 3LB
2 x ca. 30 gvanilla imitation
1 x ca. 30 gSalt Table 5LB
3 x ca. 30 gSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 9-Inch Pie Pan Temperature: 350 F. Oven

1. See Recipe No. I-G-1 And I-1.

2. Place Eggs In Mixer Bowl; Add Sugar Gradually While Beating At Low Speed. Add Butter Or Margarine Mix Thoroughly.

3. Add Syrup, Vanilla, And Salt; Beat At Low Speed Until Smooth.

4. Place 3 Oz (3/4 Cup) Pecans Into Each Unbaked Pie Shell.

5. Pour About 2 3/4 Cups Filling Over Pecans In Each Pie Pan.

6. Bake 35 Minutes Or Until Filling Is Set. Do Not Overbake.

7. Refrigerate Until Ready To Serve.

8. Cut 8 Wedges Per Pie.


Anmerkungen zum Rezept: