Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Tassies
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TassePlus 1 Tbsp butter or margarine
3 x ca. 30 gcream cheese
1 Tasseall-purpose flour
egg
3/4 Tassebrown sugar packed
1 Teelöffelvanilla
1 Prisesalt
1/2 Tassepecans coarsely chopped
die Zubereitung:

For pastry, beat 1/2 c butter or margarine with cream cheese. Add flour, beating well. Cover bowl and chill for about 1 hour. In a small mixing bowl, combine egg, brown sugar, 1 Tbsp butter, vanilla, and salt, blending just until smooth. Set egg mixture aside. Shape chilled pastry dough into 2 dozen 1-inch balls. Place each ball in an ungreased 1 3/4-inch muffin cup, pressing the dough onto the bottom and sides of the cup. Spoon about 1 tsp of pecans into each pastry cup, and fill with egg mixture. Bake at 325 for 25 minutes or until filling is set. Cool on wire racks before removing from pans. Ari Rapkin. From the Dinner Co-op.


Anmerkungen zum Rezept: