Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassepine nuts
cloves garlic
2 TasseFresh basil leaves (packed)
1/2 TasseRomano cheese grated
2/3 Tasseolive oil
die Zubereitung:

Grind nuts and garlic in food processor to form a fine paste. Add basil leaves and continue to process until pureed. Add cheese, gradually add olive oil until the mixture is the consistency of mayonnaise. Transfer to a jar and cover with a thin film of olive oil.

Will keep pesto fresh in the refrigerator for 2 months or freeze

From the Joy of Cooking.

Serve with cooked noodles or make Pesto mayonaise

Recipe Exchange Newsletter by Dorothy Hart <whhart@dcn.davis.ca.us> on May


Anmerkungen zum Rezept: